• Velkommen tilbyr for alle
 • Rabatt opp til 30%
 • Gratis bonus piller

Kjøpe Kamagra Oral Jelly på nett i Norge

 • Den aktive ingrediensen: Sildenafil Citrate
 • Dosering Form: Tablett
 • Trenger du en oppskrift?: Oppskrift for å kjøpe "Kamagra Oral Jelly" er ikke nødvendig
 • Betalingsmåter: VISA, Mastercard, American Express, Jcb card
 • Frakt: Frakt i hele verden og Norge
 • Tilgjengelighet:
  Produktet er tilgjengelig
 • Artikkelnummer: pr-01314
   4.9
Kamagra Oral Jelly 100mg
Pakke Pris Per pille Besparelser
10 tabletten kr572.26
kr 365.25
kr36.52 kr0.00
20 tabletten kr968.52
kr 617.94
kr30.90 kr112.55
30 tabletten kr1 306.07
kr 834.22
kr27.81 kr261.52
60 tabletten kr2 377.43
kr 1 516.17
kr25.27 kr675.32
90 tabletten kr3 243.32
kr 2 075.63
kr23.06 kr1 211.61
120 tabletten kr4 050.51
kr 2 582.12
kr21.52 kr1 800.86
Kunder som så på dette elementet også sett på
Kommentarer
Kamagra Jelly er totalt sett et effektivt legemiddel, spesielt hvis du tar det på tom mage, etter 30 minutter var jeg ganske klar. Jeg har hørt det er mange finter, vær forsiktig! I denne virksomheten ikke ta medisinen for første gang, ikke støter på finter.
Jeg har hatt svak styrke i nesten et år, så jeg har helseproblemer. Jeg er 64 og ingenting skjer egentlig på en merkelig vei. Men jeg har en ung kone (hun er 35), og det eneste som sparer vårt sexliv er Kamagra Jelly. Jeg har alltid hatet å svelge tabletter, slik at gelat er perfekt for meg. Det er også mange forskjellige deilige smaker.

Kamagra jelly. Beskrivelse av virkningsmekanisme, fordelene

I en pose Kamagra Oral Jelly inneholder 100mg Sildenafil. Dette er den maksimalt tillatte daglige dose. Hvis det mengden av aktive stoffer er for stor for deg, ta en halv pose - 50 mg av stoffet. Som et resultat av Sildenafil slapper glatte musklene i penis, blodkar utvider seg, blir blodsirkulasjonen aktivert. Når seksuell stimulering og initiering av blodstrøm fyller kraftige penis, og det er av høy kvalitet og stabil ereksjon.

Sildenafil strekker varigheten av ereksjon. Det faktum at det ved utgangen av samleie av den mannlige frembringer en spesiell kjemikalie som trekker sammen blodårene og fører til penis slapp tilstand. Det kalles PDE-5. Sildenafil hemmer sin formulering. Som et resultat holder penis i lengre ereksjon. En ereksjon er ikke bare kvaliteten, men også lengre. Men dette betyr ikke stoppe virkningen av det aktive stoff i de seksuelle prosesser. Det fører til at produksjonen av hormonet oxytocin - en spesiell substans, vekker romantiske følelser.

En stor fordel med kamagra jelly er en rask virkning. Bare 10 minutter unna, tidspunktet for mottak av utseendet effekten av tegn. Denne hastigheten fordi den gelé begynner å bli absorbert inn i blodet direkte i munnhulen i de minste kapillarer. Stoffet gjennomgår mindre påvirkning av magesyren, inntatt mat. Derfor løs middag ikke reduserer effektiviteten. Varer effekten av stoffet opptil seks timer. Kjøp kamagra jelly er å foretrekke, og de som ikke liker tabletter. Gelen har en behagelig smak og er mer som en dessert enn en kur.

Indikasjoner for opptak

Kamagra Oral Jelly - et medikament for behandling av erektil dysfunksjon uansett årsak hos menn i alle aldre. Ble hans tjener, og en ekstrem form for erektil dysfunksjon - impotens. Stoffet hell kjemper sykdommer som oppstår på grunn av ulike grunner: fysiologiske, psykologiske og blandet karakter.

Fremgangsmåten med å bruke midlene

Form slippmidler - gelé. Den har en behagelig smak. Det kan tas direkte fra poser, der den er pakket, eller oppløst i brus og drikke 10-15 minutter før intimitet. Ikke kombinere med alkohol inntak av stoffet. Før du bruker den, kan du miste å spise. Anbefalt daglig dose av Kamagra Oral Jelly - 50 mg. 100 mg - den maksimale mengde av aktiv bestanddel som kan tas per dag. Avhengig av den innstilte dose dosepose skal drikke en hel eller oppdelt i deler. Avstanden mellom mottakerorganene bør være minst 24 timer.

Kontra

Før du kjøper kamagra jelly, konsultere legen din og lese instruksjonene. Kontra kan forholde seg direkte til deg.

Stoffet er forbudt for bruk hvis:

 • du har overfølsomhet for sine komponenter;
 • behandles stoffet, som består av nitrater, nitrogenoksid donator;
 • du tar penger fra blodtrykk lidelser, noen antivirale medikamenter;

Forbudt mottak kamagra jelly for kvinner og ungdom opp til 18 år.

Forsiktig ved bruk av legemidlet må følges dersom:

 • du skadet eller sterkt deformert penis;
 • du har alvorlig nyre- eller leversykdom;
 • man har kardiovaskulær sykdom, hvor seksuell aktivitet er begrenset til legen.

I slike tilfeller må du begynne å ta gelen med en dose på 25 mg, som er 1/4 av posen.

Bivirkninger

Kamagra Oral Jelly - dette er den høyeste kvalitet generisk Viagra. Derfor bivirkningene er sjeldne. Hvis de ser ut, kan det være: kvalme, diaré, ryggsmerter, svimmelhet, hodepine, økt følsomhet for lys, tett nese, tåkesyn, halsbrann, ulike allergiske reaksjoner: utslett, kortpustethet, hevelse, kløe i huden. Hvis allergiske symptomer bør søke akutt legehjelp. Et besøk til legen kreve og andre symptomer, hvis de vedvarer i mer enn to timer.

Symptomer på overdose

Symptomene kan være bivirkninger som er skrevet ovenfor. Men de kraftig styrket og uttales. Et annet symptom kan være en ereksjon som varer mer enn 4 timer.

overdose Årsaker:

 • riktig matchet midler dose. Den optimale mengden av aktiv bestanddel er valgt hver for seg sammen med legen. Dosen som gir maksimal effekt for en person for en annen kan være for mye og gjøre ham en overdose;
 • mottar kamagra Jelly oftere enn en gang per dag;
 • uformell mottakelse doser høyere enn vanlig;
 • spesiell oppmerksomhet bør vies til det faktum at en velsmakende gel, ikke liker medisinen, kan være årsaken til en overdose. Formen og smak av dessert gjør du glemmer at dette er tross alt et medikament og krever forsiktighet.

Kjøp kamagra Jelly nettapotek

Kjøpe narkotika for potens i nettapotek er ikke bare enklere, raskere og mer lønnsom. Dømme selv. Å kjøpe kamagra gel i en vanlig apotek, må du bruke tid på turen, når utenforstående snakke om hensikten med hans besøk der, og kaller det riktige verktøyet og spør om tilgjengelighet hans. Den elektroniske apotek vil trenge bare 10 minutter å plassere en ordre over telefon eller på eget skjema. Og, når du kan få noe informasjon fra nettstedet manager. Den nettapotek ingen utenforstående. Hele prosessen med registrering og levering av ordren vil bli holdt strengt konfidensielt. I tillegg er prisen på noen midler i nettbutikken mye lavere enn i et vanlig apotek, der inntektene fra salget skal holdes lokaler, ansatte og støttepersonell.

Bestill Kamagra Jelly i vår online apotek kan være enda lavere priser. Forsvarlig gjennomføring av forretninger med anerkjente transportselskaper kontrakt med pålitelige leverandører for kjøp av store mengder varer som vi tilbyr solide rabatter og gjør det mulig å redusere kostnadene for transport, lagring produkter og tilpassede arrangementer. Som et resultat, priser på mange av våre verktøy under normalen på internett på 20-25%.