• Velkommen tilbyr for alle
 • Rabatt opp til 30%
 • Gratis bonus piller

Kjøpe Propecia på nett i Norge

 • Den aktive ingrediensen: Finasteride
 • Dosering Form: Tablett
 • Trenger du en oppskrift?: Oppskrift for å kjøpe "Generisk Propecia" er ikke nødvendig
 • Betalingsmåter: VISA, Mastercard, American Express, Jcb card
 • Frakt: Frakt i hele verden og Norge
 • Tilgjengelighet:
  Produktet er tilgjengelig
 • Artikkelnummer: pr-01111
   4.9
Propecia 1mg
Pakke Pris Per pille Besparelser
10 tabletten kr101.51
kr 71.98
kr7.20 kr0.00
20 tabletten kr190.42
kr 135.48
kr6.77 kr8.47
30 tabletten kr266.63
kr 187.35
kr6.24 kr28.58
60 tabletten kr507.95
kr 361.99
kr6.03 kr69.86
90 tabletten kr685.78
kr 485.83
kr5.40 kr161.94
120 tabletten kr838.19
kr 596.97
kr4.97 kr266.73
Propecia 5mg
Pakke Pris Per pille Besparelser
30 tabletten kr393.64
kr 279.43
kr9.31 kr0.00
60 tabletten kr736.58
kr 520.76
kr8.68 kr38.10
90 tabletten kr1 003.31
kr 714.46
kr7.94 kr123.84
120 tabletten kr1 219.24
kr 863.70
kr7.20 kr254.03
Kunder som så på dette elementet også sett på
Kommentarer
For to år siden la jeg merke til at håret ble lys. Med meg at det er arvelig, fordi far var allerede på 40 skallet. Jeg har søkt på Internett for midler mot denne lidelsen og funnet Propecia. Jeg bestemte meg for å prøve det. Et halvt år senere, håret ble mer tette igjen, og hvor det allerede var skallet, hår vokste igjen. Jeg veldig mye håp for fullstendig bedring.
Jeg har sluttet å miste håret i to uker, jeg er selv nesten sikker på at håret mitt har vokst igjen i de områdene der jeg droppet det. Effekten ble særegne ganske raskt, og jeg merket ingen bivirkninger så langt.

Hva er finasterid?

Opprinnelig, finasteride ble utviklet for å behandle benign prostatahyperplasi. Ved å opptre på hormon stoffskiftet i menneskets organisme, finasteride effektivt behandler prostata leveradenom og hindrer tilbakefall. For behandling av prostata hyperplasi finasteride brukes i dose av 5 mg. Prisen for finasteride 5 mg er høyere enn den pris for Propecia mot hårtap. Å lære prisen av finasteride for behandling av alopecia, følg Linkene i tabellen.

I løpet av studiene, det har blitt funnet at finasteride ikke bare fremmer behandling av prostata leveradenom, men også forbedrer hår vekst. Blant mennene som deltok i studien, 73% led av alopecia fra ulike stadier. I 92% av mennene, hår vekst har økt mens du tar finasteride. Gjentatte studier har bekreftet effekten av finasterid for behandling av androgenetic alopecia hos menn. For dette formål, finasteride brukes til dosering på 1 mg.

Hvordan gjør finasteride arbeid?

Årsaken til androgenetic alopecia, nedskrivning av balansen av androgene hormoner. Under påvirkning av enzymet 5-Alfa-reduktase, hormonet testosteron omdannes til dihydrotestosteron (DHT). For normal hormonell balanse DHT er ansvarlig for regulering av hår vekst. Når DHT verdien er økt, hår vekst bremser ned, håret follicles gradvis dø av, og håret begynner å falle ut.

Finasteride blokkerer effekten av 5-alfa-reduktase. Som et resultat, aktivitet av håret follicles er gradvis gjenopprettet. Etter å ha tatt finasteride innen 3-6 måneder, hår tap er stoppet. I løpet av 6-12 måneder, nytt hår begynner å vokse. For å fullstendig gjenopprette hår tetthet, kan det være nødvendig fra 1 til 5 år (avhengig av graden av forsømmelse av alopecia). Før du kjøper finasteride 1mg, konsultere legen din for å sikre optimal behandling.

Hvordan er finasteride tatt?

Finasteride 1 mg bør tas 1 tablett en gang en dag på samme tid. Hvis du glemte å ta en dose av finasteride, ta tabletten ved første anledning, men ikke senere enn 5 timer før du tar neste dose. Ta mer enn 1 tablett av gangen.

Ta tabletten av finasteride med tilstrekkelig vann. Under behandling, begrense forbruket av alkoholholdige drikkevarer. Ikke ta finasteride uten forutgående medisinske råd. Finasteride er kontraindisert i endokrine sykdommer ondartede svulster, alvorlig nyre, lever-eller hjertesvikt. Finasteride kan samhandle med visse medisiner. Informer legen din dersom du tar noen medisiner. For å finne ut prisen av finasteride, ta kontakt med online apotek. Når du tar finasteride, følg det medisinske anbefalinger og instruksjoner for bruk.

Hva er finasteride brukes til?

80-95% av alle sykdommer i hår og hodebunn gjøre opp den ikke-arrdannelse alopecia. Det er tre typer av denne sykdommen: diffuse, focal, og androgenetic alopecia. Finasteride 1mg brukes til å behandle androgenetic alopecia forårsaket av kjønn hormoner i menneskets organisme. Produksjonen av dihydrotestosteron normalisering, stopper håravfall, stimulerer deres vekst og gjenoppretter dem til sin originale tetthet gradvis. Finasteride passer menn i alderen 18 til 65 år. Før start av behandling, er det nødvendig å oppsøke lege og få en undersøkelse. Å lære prisen av finasteride i apotek, følg Linkene i tabellen.

Prisen for Finasterid 1mg

I Online apotek i Norge, prisen for finasteride 1 mg varierer innenfor € 0.48-0.56 for 1 tablett. Denne dosen er brukt utelukkende for behandling av androgenetic alopecia hos menn. For behandling av prostata sykdommer, høyere doser er nødvendig. Finasteride er ikke egnet for kvinner, selv i den minste doser. Som finasteride er raskt og lett absorberes, og det er anbefalt for gravide kvinner å ekskludere selv taktil kontakt med tabletter, fordi den aktive ingrediensen kan bli absorbert av huden. Du kan kjøp finasteride 1 mg på ett av nettstedene som er oppført i sammenligning tabellen.

Prisen for Finasterid 5 mg

Det anbefales å kjøpe finasterid 5 mg menn for behandling av benign prostatahyperplasi. Ifølge statistikk, denne sykdommen er diagnostisert i 20-25% av menn over 50 år, og i 50% av menn over 60 år. Tidligere, en kirurgisk Operasjon var den eneste effektive metoden for behandling av prostata leveradenom. Takk til finasteride, behandling av leveradenom har blitt mer tilgjengelig og tryggere. Opptrer på den hormonelle balansen av mannen, finasteride behandler prostata hyperplasi og hindrer tilbakefall av sykdommen. Prisen for finasteride 5 mg Online apotek i Norge er € 0.56-1.24.

Hvorfor er prisen på Finasterid generisk lavere enn prisen for den opprinnelige medisinen?

Mange kjente legemidler har generiske legemidler. Dette er medikamenter som er utviklet på grunnlag av det opprinnelige stoffet, og har en lignende kjemisk sammensetning. En høy kvalitet generisk er like effektiv som den originale legemidler. Men den generisk er produsert av en annen farmasøytisk selskap, så det koster mye mindre. Prisen på finasterid Generisk i Norge er mye lavere enn prisen for den opprinnelige legemiddelet, og det er billigere å kjøpe det. Effektiviteten og reliability av finasterid Generisk er den samme som det opprinnelige stoffet. FDA stiller strenge krav til produksjon av generiske legemidler, slik at du kan være sikker på kvaliteten av Finasterid Generisk.

Der hvor å kjøpe Propecia (Finasteride 1 mg og 5 mg) i Norge uten resept?

Håret tapet er vurdert å være forgjeves bare et estetisk Problem. Når man er vant til å ha full vakkert hår, hår tap for ham kan være svært belastende og føre til en alvorlig slag for hans egen vurdering. I tillegg, alopecia kan være det første Symptomet på hormonelle forstyrrelser som kan forårsake alvorlige helseproblemer over tid.

Propecia generisk hjelper mannen til å opprettholde sunn full håret og forhindrer forstyrrelser av hormon balanse. Du kan kjøpe Propecia online apotek gratis på Nettstedet er prisen for Propecia (Finasteride 1 mg og 5 mg) og all den informasjon som den potensielle kjøperen trenger å vite inkludert.

Virkningsmekanismen

Totalt er det flere typer alopecia og hver art dens årsaker og utvikling. Men den vanligste typen - er androgen alopeci (mannlig mønster), som rammer rundt 90-95% av balding menn. Derfor er kampen mot denne type skallethet og basert all oppmerksomhet og innsats fra leger. På grunn av den lange forskning og testing har blitt utviklet svært effektivt medikament - Propecia.

Fordeler

Propecia - et legemiddel for behandling av skallethet. Propecia finasterid hindrer utvikling av håravfall, og gjenoppretter deres vekst allerede på det første kurset av behandling. Imidlertid er Propecia brukes til å behandle bare androgen alopeci typen, fordi det ble laget spesielt for denne type av andre samme typer av skallethet er en annen sykdommens art og Propecia slett ikke vil være effektiv. Men i kampen mot androgen alopeci, viser generisk Propecia fantastiske resultater og høy effektivitet i aksjon.

Dosering og administrasjon

Ta Propecia bør være en tablett daglig eller som anvist av lege. Dosering er anordnet individuelt for hver person, avhengig av utviklingen av sykdommen og den generelle helsetilstand, så vel som effekten av medikamentet. bør ikke ta en dobbel hastighet, Hvis du gikk glipp av en planlagt dose av Propecia bare vente på neste måltid og drikke dosen som legen har foreskrevet.

Stoffet

Utviklingen av skallethet er på grunn av overproduksjon i kroppen av mannlig hormon dihydrotestosteron, noe som resulterer i håret pærer dør og håret begynner å falle. Virkningen av Propecia er basert på å blokkere produksjonen av DHT, og dermed opphører døende follikler, og håravfall. Etter det, til effekten av Propecia gjenopprette hår på menn, men å gjenopprette ta litt tid. Som kjent håret vokser i gjennomsnitt 1 cm per måned, så for best resultat, må du vente i minst 3 måneder.

Selv etter å ha mottatt det ønskede resultat bør tas for å sikre effekt av legemidlet, og hvis det er en re-produksjon av DHT, kan du registrere et generisk Propecia på en kontinuerlig basis. Ikke bekymre deg det er helt trygt, siden stoffet er beregnet for permanent bruk, og vil ikke påvirke kroppen din fra den negative siden.

Kontra

For å motta Propecia, er det noen kontra, som begrenser mottak og advare mot komplikasjoner. Men kontraindikasjoner gjelder ikke for menn, fordi stoffet er helt trygt for dem og ingen restriksjoner på å motta nesten ingen. Kontra gjelder bare kvinner som tar Propecia er strengt kontraindisert, stoffet er ikke ment for kvinner som lider av hårtap, vil det ikke ha noen effekt fordi målene for behandling av mannlig mønster baldness og Propecia kan påvirke fosteret fremtidige barn.

Mulige bivirkninger

Sikkerhet for Generic Propecia har blitt bevist av mange kliniske studier, samt den vellykkede handlingen av stoffet siden 1998. Når du bruker propetsii menn andel av bivirkninger er tilnærmet lik null. Bivirkningene er små og ikke farlig for pasienten, slik at stoffet er meget populært og etterspurt.

Bivirkninger kan oppstå hos menn:

 • Redusert sexlyst;
 • Reduksjon av sperm;
 • Problemer med å oppnå en ereksjon.

Imidlertid har disse bivirkningene blitt observert svært sjelden, og raskt passert.

Lagring

Propecia lagret ved en temperatur (15-30 ° C), rekkevidden for luft og fuktighet. Utløpsdatoen er angitt på hver pakke, holdbarheten på 2 år fra produksjonsdato og vil variere fra parti til parti avhengig av når de ble produsert.

Hvor kan jeg kjøpe Propecia (finasterid)?

Propecia pris i vår online apotek er fra 5,9 kr per pille. Vår pris for narkotika er 1,5-2 ganger lavere på grunn av bulk kjøp fra produsent og mangel på personalkostnader. Kjøp generisk Propecia billig, er anonymitet dratt og levert til Norge i butikken kan Norge-APT.

Søk setninger av Propecia:
 • propecia på apoteket i Norge
 • ,
 • kan man kopå propecia i Norge
 • ,
 • propecia apotek pris
 • ,
 • kjøp propecia trygt
 • ,
 • hva koster propecia i Norge
 • ,
 • kjøp propecia online
 • ,
 • hvor kjøpe propecia på nett
 • ,
 • kjøp propecia lovlig
 • ,
 • kjøp propecia på apotek
 • ,
 • propecia i apoteket
 • ,
 • propecia Norge
 • ,
 • propecia oder tabletten
 • ,
 • propecia fra apotek
 • ,
 • propecia salg i Norge
 • ,
 • kjøp av propecia i Norge
 • ,
 • kjøp billig propecia
 • ,
 • lovlig a kjøpe propecia på nett
 • ,
 • propecia pris apoteket
 • ,
 • propecia original tabletten
 • ,
 • propecia Norge
 • ,
 • propecia uten resept Norge
 • ,
 • propecia 4 tabletten
 • ,
 • kjøpe propecia på nett
 • ,
 • kjøpe ekte propecia på nett
 • ,
 • propecia på apotek i Norge
 • ,
 • kjøpe propecia uten resept
 • ,
 • kjøp propecia for kvinner
 • ,
 • propecia på nett lovlig
 • ,
 • kjøpe propecia Oslo
 • ,
 • propecia nettapotek